Ürünler

Epson Ecotank L3250 Renkli Tanklı Yazıcı Baskı-Tarama- Kopya - ( Usb, Wifi, Wi-Fi Direct )

Teklif Al

Epson L3250

Epson L3250 yazıcı modeli düşük maliyetle üstün kalitede sonuçlar almanız adına özenle üretilir. Kullanıcıların ev ortamında profesyonel çıktılar alması için optimize edilmesi popülerliğini destekler niteliktedir. Epson L3250 yazıcı tasarımı çok yönlü yazdırma seçeneklerinin yanı sıra kompakt yapısı ile yüksek beğeni toplar. Minimal tasarımı ve lüks görünümü çalışma alanınıza anında adapte olur.

Kurulum kolaylığı sağlaması ise her seviyeden kullanıcıya hitap etmesine izin verir. Epson L3250 yazıcı sistemi mürekkep püskürtme teknolojisini temel alarak ekstra tasarruf imkanı sağlar. Mürekkep tankı tam 4 adet mürekkebi bir araya getirerek renkli çıktılar almanıza olanak tanır. Epson Ecotank L3250 renkli tanklı yazıcı tasarımı selefleri ile karşılaştırıldığında baskı maliyetinde %90’a varan tasarruf oranını vurgular.

Tasarruflu sistemi sayesinde mürekkep tankında yer alan mürekkep paketleri 3 yıla kadar aktif olarak kullanılabilir. Yazıcı, tarayıcı ve fotokopi olmak üzere tam 3 farklı fonksiyonu bir araya getiren Epson L3250 tasarımı çalışma alanınızı zenginleştirir. Esneklik sağlayan teknik donanımı sayesinde yazıcınızı telefon ya da tablet üzerinden kullanmak da mümkündür.

Yüksek baskı çözünürlüğü, dakikada baskı sayısı hızı ve çift taraflı baskı özellikleri ile kullanıcı beklentilerini karşılayan Epson L3250 sistemi aranılan yazıcı performansını sizlere sunar. Farklı boyutlarda baskıyı destekleyen çok yönlü donanımı tüm çıktı ihtiyaçlarınızı karşılar niteliktedir. İster belge sayfalarını yazdırabilir, isterseniz fotoğraf kağıdı kullanarak ekstra canlı baskılar elde edebilirsiniz. MAC OS ve Windows uyumlu olan Epson L3250 yazıcı, fotokopi ve tarayıcı sistemi ile yüksek performansı her kullanımda hissetmek mümkündür.

Epson L3250

Epson L3250 Temel Donanım Özellikleri

Epson L3250 özellikleri temel baskı ihtiyaçlarınızı karşılamak adına yeni nesil teknolojilerle birlikte tasarlanır. Yazıcı, tarayıcı ve fotokopi olmak üzere üç adet fonksiyon gerçekleştirebilen Epson L3250 tasarımı üstün performansını destekler. Yazıcı biriminde mürekkep püskürtme teknolojisine yer vererek maliyeti düşürmeyi hedefler. Yüksek tasarruflu mürekkep püskürtme teknolojisi bilgisayar, tablet ya da telefondan aldığı sinyallerle aktif hale gelebilir. Wi-Fi ile bağlantı kurabilen Epson L3250 tasarımı kablosuz kullanım deneyimini beraberinde getirir.

Bilgisayar sistemleriyle kablolu/kablosuz kullanım özelliğine Epson Smart Panel uygulaması eşlik eder. Epson L3250 yazıcı sistemini uygulama kullanımı ile akıllı cihazlar üzerinden kontrol etmek oldukça kolaydır. Epson L3250 baskı özelliklerinde ise 100 sayfalık arka kağıt tepsisiyle öne çıkar. Farklı boyutlarda baskıyı desteklemek adına kenarlıksız fotoğraf baskısı imkanını keşfetmek de mümkündür.

Epson L3250 baskı hızının maksimum seviyeye çıkması çıktı alırken yazıcı başında bekleme zahmetinden sizleri kurtarır. Yazıcı baskı hızı siyah çıktılarda dakikada 33 sayfa, renkli baskılarda ise dakikada 15 sayfa olarak belirlenir. Fotoğraf kağıdı baskısı almak istediğinizde ise 27 saniyede canlı çıktılar elde edebilirsiniz. Çift taraflı baskı ve kenarlıksız baskı avantajlarıyla performansını yükseltmeye devam eden Epson L3250 yazıcı tasarımı tüm işlemlerinizde sizlere ekstra kolaylık sağlamaya hazırdır.

Epson L3250 Yazıcı

DİĞER Yazıcılar